Strøm

Trenger du strøm er det ikke vanskelig å få til en avtale for levering av strøm. Det er derimot vanskeligere å finne en avtale som er billig og som gir deg den beste prisen som du fortjener for din strømavtale. Når det kommer til strøm er det mange faktorer som spiller inn for at du skal oppnå den beste prisen for deg. Du må tenke over hvor mye strøm du bruker, men du må også tenke over forskjellige strømtiltak du kan gjøre selv. Strømmen kan reduseres noe i pris, men det betyr også at den vil variere mer med markedsprisene. 

Skal du flytte?

Det er lett å glemme strømmen i alt annet når du skal flytte. Du har sikkert flyttet før. Det er mye å tenke på og det er mye som skal gjøres riktig. Er du en type som fort kan bli litt distre og glemme alt som finnes og alt som er rundt deg når du skal flytte på deg? Da er det bedre å tenke litt mer over det som er fremover og det som er aller best å gjøre fra og med nå. Tenker du på deg selv eller tenker du på andre når du er stresset. Strøm og abonnement er absolutt noe som kan gå utover deg selv om du glemmer det. 

Opprett ny strømavtale

Opprett en strømavtale når du flytter. Det er ganske lett og krever ikke mye tid. Om du glemmer å opprette en avtale vil strømmen bli veldig mye dyrere for deg. I Norge har strømleverandøren en plikt til å levere strøm til deg. Har du dermed ikke et abonnement vil du få strøm levert de første 6 ukene til regulering. Da kan ikke leverandøren ta en høyere pris enn hva som er Nord Pool sin spotpris + 6,25 kilowatt. Etter 6 uker derimot gjelder ikke reguleringen lengre og det er fritt frem for leverandøren og sette prisen selv. Da sier det seg selv at det blir dyrt. 

Ta med strømavtalen

Det er ikke noe problem å ta med seg strømavtalen til neste sted. Ønsker du samme avtale for din strøm det neste stedet du er så er det bare å gi full gass. Du trenger ikke tenke så mye på hva du gjør så lenge du liker prisen på ditt gamle abonnement. Ta tak i det som gjøres og pass på at du ringer leverandøren eller går på nett. Et par tastetrykk og abonnementet er byttet til din nye adresse. 

Glemt å melde flytting?

Har du glemt å melde flytting er det aldri for sent å melde flytting. Kast deg over det som virkelig teller og det er handling. Skal du flytte må du gjøre noe med en gang. Det kan være ganske mye, men det er aldri for sent å bytte. Så bytt i dag slik at du får billig strøm.